September 20, 2024
Diana Șucu, soția patronului de la Rapid Dan Șucu, este foarte atentă la felul în care arată. Ea face sport cu regularitate. Paparazzi au surprins-o, de curând, la sala de fitness, însă a comis o greșeală, înainte să își înceapă antrenamentul. Agenții de poliție au profitat de moment și au taxat-o pe fosta prezentatoare. Diana Șucu, prinsă pe picior greșit Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, a fost surprinsă de paparazzi de la Spynews în timp ce ieșea de la sală. Fosta prezentatoare de la TVR 2 nu știa că este urmărită de fotoreporteri, la fel cum nu a observat nici faptul că pe parbrizul bolidului ei de lux se afla o foaie. Hârtia a fost lăsată acolo de către agenții de poliție. Ei au observat că partenera de viață a milionarului care a intrat în conducerea Rapidului în mai 2022, când a preluat 49,9% din club, a parcat într-un loc nepermis. Soția omului de afaceri s-a grăbit să urce în mașină după ce a părăsit sala de sport, iar paparazzi au surprins-o la volanul autoturismului, în timp ce hârtia lăsată de agenții de poliție se afla între unul dintre ștergătoare și parbriz. Cu siguranță ea știa că a parcat pe un loc interzis prin lege, dar nu s-a gândit că va fi taxată de polițiști. Cine este, de fapt, Diana Șucu Diana Șucu se numea Diana Lăscărescu înainte să devină soția milionarului Dan Șucu. Blondina se află la al doilea mariaj. Ea s-a căsătorit pentru prima oară atunci când avea doar 19 ani. Fostul ei soț se numește Cezar Lăscărescu și a murit în anul 1999. Cei doi au divorțat după doar opt ani de căsnicie. Soția lui Dan Șucu a povestit într-un interviu mai vechi că părinții ei nu au fost deloc de acord cu primul ei mariaj. Părinții mei au fost foarte supărați când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită și s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani de zile, am divorțat și l-am cunoscut pe Dan, soțul meu actual.”, a povestit Diana Șucu, conform publicației Ego.ro.

Diana Șucu, soția patronului de la Rapid Dan Șucu, este foarte atentă la felul în care arată. Ea face sport cu regularitate. Paparazzi au surprins-o, de curând, la sala de fitness, însă a comis o greșeală, înainte să își înceapă antrenamentul. Agenții de poliție au profitat de moment și au taxat-o pe fosta prezentatoare.

Diana Șucu, prinsă pe picior greșit

Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, a fost surprinsă de paparazzi de la Spynews în timp ce ieșea de la sală. Fosta prezentatoare de la TVR 2 nu știa că este urmărită de fotoreporteri, la fel cum nu a observat nici faptul că pe parbrizul bolidului ei de lux se afla o foaie. Hârtia a fost lăsată acolo de către agenții de poliție. Ei au observat că partenera de viață a milionarului care a intrat în conducerea Rapidului în mai 2022, când a preluat 49,9% din club, a parcat într-un loc nepermis.

Soția omului de afaceri s-a grăbit să urce în mașină după ce a părăsit sala de sport, iar paparazzi au surprins-o la volanul autoturismului, în timp ce hârtia lăsată de agenții de poliție se afla între unul dintre ștergătoare și parbriz. Cu siguranță ea știa că a parcat pe un loc interzis prin lege, dar nu s-a gândit că va fi taxată de polițiști.

Cine este, de fapt, Diana Șucu

Diana Șucu se numea Diana Lăscărescu înainte să devină soția milionarului Dan Șucu. Blondina se află la al doilea mariaj. Ea s-a căsătorit pentru prima oară atunci când avea doar 19 ani. Fostul ei soț se numește Cezar Lăscărescu și a murit în anul 1999. Cei doi au divorțat după doar opt ani de căsnicie.

Soția lui Dan Șucu a povestit într-un interviu mai vechi că părinții ei nu au fost deloc de acord cu primul ei mariaj.

Părinții mei au fost foarte supărați când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită și s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani de zile, am divorțat și l-am cunoscut pe Dan, soțul meu actual.”, a povestit Diana Șucu, conform publicației Ego.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *