September 19, 2024
Risto Radunovic, fotbalistul care a fost atacat cu petarde și hârtii la dintre Dinamo și FCSB de pe Arena Națională, a fost surprins de paparazzi într-un centru comercial din Capitală. Jucătorul care evoluează la formația roș-albastră nu este singur în mall. El era însoțit de iubita sa, care părea foarte fericită în compania sportivului. Cum a fost fotografiat de paparazzi Risto Radunovic Risto Radunovic a făcut parte din lotul lui Elias Charalambous pentru derby-ul cu Dinamo, care a contat pentru etapa a 17-a din SuperLiga României. Fotbalistul muntenegrean a mers în minutul 25 al partidei la colțul terenului pentru a executa, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. Suporterii aflați la peluza din spatele porții lui Golubovic au aruncat în el cu hârtiile mototolite pe care le-au folosit la scenografie, dar și cu numeroase petarde. La câteva zile distanță de la disputarea meciului cu Dinamo, Risto Radunovic a fost surprins de fotoreporterii de la spynews.ro într-un mall din Capitală. Sursa citată titrează că elevul lui Elias Charalambous se pregătește să facă o investiție importantă. Se pregătește fotbalistul de o nouă investiție? Sportivul care joacă pe post de fundaș la FCSB în SuperLiga României trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Stefana Petrovic. Tânăra l-a însoțit la mall. Sursa anterior menționată arată că cei doi au petrecut minute bune într-un magazin de electrocasnice. Ei au analizat cu atenție câteva produse, dar nu au cumpărat niciun aparat. În luna august a anului trecut, FCSB s-a calificat în grupele Conference League, după ce a câștigat cu 3-1 meciul din deplasare, cu Viking. Ultimul gol al partidei afost înscris din penalty în minutul 94 chiarde fotbalistul muntenegrean. Pe plan internațional, Radunovic are prezențe la națională pentru Muntenegru U19, Muntenegru U21, dar și pentru echipa mare.

Risto Radunovic, fotbalistul care a fost atacat cu petarde și hârtii la dintre Dinamo și FCSB de pe Arena Națională, a fost surprins de paparazzi într-un centru comercial din Capitală. Jucătorul care evoluează la formația roș-albastră nu este singur în mall. El era însoțit de iubita sa, care părea foarte fericită în compania sportivului.

Cum a fost fotografiat de paparazzi Risto Radunovic

Risto Radunovic a făcut parte din lotul lui Elias Charalambous pentru derby-ul cu Dinamo, care a contat pentru etapa a 17-a din SuperLiga României. Fotbalistul muntenegrean a mers în minutul 25 al partidei la colțul terenului pentru a executa, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. Suporterii aflați la peluza din spatele porții lui Golubovic au aruncat în el cu hârtiile mototolite pe care le-au folosit la scenografie, dar și cu numeroase petarde.

La câteva zile distanță de la disputarea meciului cu Dinamo, Risto Radunovic a fost surprins de fotoreporterii de la spynews.ro într-un mall din Capitală. Sursa citată titrează că elevul lui Elias Charalambous se pregătește să facă o investiție importantă.

Se pregătește fotbalistul de o nouă investiție?

Sportivul care joacă pe post de fundaș la FCSB în SuperLiga României trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Stefana Petrovic. Tânăra l-a însoțit la mall. Sursa anterior menționată arată că cei doi au petrecut minute bune într-un magazin de electrocasnice. Ei au analizat cu atenție câteva produse, dar nu au cumpărat niciun aparat.

În luna august a anului trecut, FCSB s-a calificat în grupele Conference League, după ce a câștigat cu 3-1 meciul din deplasare, cu Viking. Ultimul gol al partidei afost înscris din penalty în minutul 94 chiarde fotbalistul muntenegrean.

Pe plan internațional, Radunovic are prezențe la națională pentru Muntenegru U19, Muntenegru U21, dar și pentru echipa mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *